HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.

2009.08.14. 13:20 space

A minél szigorúbb előírások, minél szigorúbb munkavédelmi eszközöket kívánnak meg a munkaadóktól. A mostanság oly divatos túrkálók azért még gyönyörűen megélnek hazánkban. A magyar munkásember szívesen hordja a mások által levetett, agyon hordott és mosott, kopott munkaruhákat. Nem tudom, hogy egy osztrák mikor venne munkaruhát turkálóból, azért lehetne a magyarokban már egy kis büszkeség, nem kéne annak ellenére sem felvenni ezeket a rongyokat, hogy az áruk kedvező az újhoz képest. De tényleg annyira kedvező, egy magyar gyártó által előállított munkaruha, vagy bakancs árához viszonyítva? Már nem kell üzleten keresztül megvenni mindent, webshopon keresztül is kényelmesen, és ami nem mindegy, olcsón megtehetjük azt. A molnarkesztyu.hu oldalán akár kis, akár nagytételben vásárolunk, hatalmas árengedménnyel, rengeteg árucikk közül válogathatunk, legyen az bakancs, munkaruha, védőkesztyű, vagy bármilyen munkaruházathoz kapcsolódó portéka. Itt saját gyártású, vadonatúj és magas minőségű munkaruháról van szó, nem pedig egy használt vacakról. Összehasonlítva egy itt beszerzett bakancs és egy kintről bezsákolt ócskaság árát, nincs is akkora különbség, és a két dolog messziről sem ugyanaz. Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a nyugati világ ledobott szemetét hordanánk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr831309124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M3 János · http://m3road.addel.hu 2010.03.29. 19:15:57

"Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a nyugati világ ledobott szemetét hordanánk."
Én is támogatom.
m3road.addel.hu/
süti beállítások módosítása