HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

rendszergazda

2009.08.11. 15:38 space

Egy kicsit túlmisztifikáltnak tartom az egész IT szektort. Az a benyomásom, hogy az összes informatikus, aki egy kicsit is képzettnek hiszi magát, a guru szerepében tetszeleg, a viselkedése cinikus és lenéző lesz mindazokkal, akik nem szakmabeliek. AZ ennél durvább kiadás az, amikor már a szakmán belüliek játsszák meg magukat egymás előtt. Egy kis oázist találtam a sivatag közepén, megleltem azt a kivételt, ami erősíti a szabályt. Találtam bizony olyan rendszergazda tudással rendelkező szakembert, aki szerény, segítőkész és hatalmas háttértudással rendelkezik. Hát, nem sok ilyen informatikus van. Nem sok, pláne akkor, ha egy egész rendszer felügyelet az, amit el kell látni. Ilyenkor meggyűlik mindenkinek a baja az informatikában tevékenykedőkkel, nem is lehet semmilyen más szakterületen dolgozó emberekhez hasonlítani őket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr181302966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása