HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

munkaerőpiac feltöltése

2009.01.08. 16:43 space

miért nincs több olyan esemény budapesten, mint a forma 1? két napja, hogy elhagyta városunkat a forma 1-es cirkusz és máris úgy tünik, mintha kiürült volna minden. a versenyt megelőző csütörtöki nap pl. 250.000 embert vonzott egy kis show a balatonra. ez szerintem példátlan. ilyen nagy mértékü megmozdulást, csak egy ekkora volumenü eseménnyel lehet létre hozni. namost ez az európai nagyvárosoknak pont nem okoz problémát, mindig van egy-egy vásár (igazi, nem az a bohóckodás, amit bnv-nek hívnak) sport esemény, koncert, kongresszus stb. és abból a jól megfontolt célból, hogy az esemény által vonzott tömeg elkölthesse a városban azt az egynéhány milliárdot, amiből az ott tevékenykedő, nem csak idegenforgalommal foglalkozó vállalkozók élnek. ezt itt is megtapasztalhatjuk minden év augusztusában, amikor végre eljön hozzánk a GP. hihetetlen mennyiségü turista keresi az alkalmat, hogy pénzt költhessen, nekünk csak az a dolgunk, hogy megfelelő szintü szolgáltatással megnyissuk a pénztárcákat. ha lenne hasonló eseményből legalább 10-12, tehát havonta egy, akkor nem csak közvetlen budapestnek, de rengeteg vállalkozónak is megoldódna a magyar vásárlóerőtlensék problémáiból adódó folyamatos létbizonytalansága.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr26865696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása