HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

Bioethanol Kandalló

2009.08.12. 13:15 space

A legújabb divat szerint, már nem csak gagyi mű kandallókat, vagy méreg drága klasszikus építésű kandallókat tudunk nappalink díszeként magunkénak tudni, ugyanis megérkeztek a környezetbarát és ultramodern, letisztult és minden stílushoz idomuló bioethanol kandallók, a ruegkandallo magyarországi képviselőjétől. Árban is megfelelő, minden árkategóriában kaphatóak méret, design és kialakítás szerint. Nincs égéstermék, így gyakorlatilag még egy panellakásba is berakható, helyigénye is igen kicsi. Tehát, ha egy szép kandalló a cél karácsonyra, akkor már nem kell százezrekben gondolkodnunk, sőt, a kandalló építés, vagy építtetés sem szükséges. A tüzifa is már a múlté, rendeljük meg a környezetbarát bioethanol kandallónkat a ruegkandalló hívatalos webáruházában, most akciósan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr381304995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása