HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

Okj-s coaching képzés

2009.01.09. 14:32 space

A munka meghatározza minden ember életét, napjait. Ezért nem mindegy, hogy milyen képesítést szerzünk, milyen oktatásban részesülünk, mi az a munka, amire alkalmasak vagyunk. A legjobb ami megtörténhet, ha olyan területen tudunk elhelyezkedni, ami kevesek számára elérhető, olyan állásokra vagyunk alkalmasak, amikre mások nem. Az ilyen állásokat hirdetés útján sokszor nem lehet megkapni, bizonyos klikkesedés jellemzi ezt a területet, éppen ezért csak egy bizonyos belső körön belül kaphatjuk meg. Egy ilyen hiányszakma mostanság a coaching, a vállalati vezetői képzés. A legtöbb coaching tanfolyam résztvevőit különböző fejvadász cégek keresik meg, akik szinte azonnal munkát kínálnak a kimagasló eredményeket felmutató végzősöknek. A coaching képzés és az oklevelet biztosító tanfolyam legtöbbszőr elég drága, jóval drágább, mint pl. egy nyelviskola vagy könyvelő felnőttképzés.Az oktatás Okj-s vizsgával zárul és mint említettem felnőttképzés kereztében zajlik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr35867413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása