HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

átképzés és munkaerőpiac a középső régióban.

2009.01.21. 15:37 space

Sok utazási iroda hirdet Európán kívül munkalehetőségeket. Távolabbi vidékeken, nem csak itt a környező országokban nyújt számos ügynökség sok féle szolgáltatást, úgy mint fakultatív városlátogatásokat, vagy egyéni idegen vezetést. Hazai munkaerőpiac legfelkapottabb területe manapság az egyes átképzéseken belül a vízszerelő, ami csaptelep szerelés és szaniter szereléstől akár a duguláselhárításig mutathat. Rengeteg egyéb szolgáltatás és terület vesz fel csoportosan munkaerőt kivált vaz ország középső régióiban. Az eszterga pad mellé úgy, mint egyéb célgép használatára és műanyag nyílászáró gyártásra is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr52893626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása