HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

rent a car naples airport blog.

2009.07.20. 12:40 space

Tudom, hogy nem a minkaerőpiaccal szorosan összefüggő téma, de egy nagyon érdekes blogot találtam, amit mindenkinek el kell olvasnia, aki épp Nápolyba készül és történetesen a reptéren szeretne autót bérelni. A rent a car naples airport kulcsszavakkal böngésztem épp a neten, amikor erre a blogra találva értesültem arról, hogy nagy autókölcsönző cégek milyen eszközökhöz folyamodnak a turisták megkárosítására. Hát ebből okulva nagyon meg fogom nézni, hogy kinek adjam ki a kártyám számát és hogy honnan kölcsönözzek autót a jövőben. Mindegy, akit érdekel, vagy aki Nápolyba készül, az feltétlen olvassa el!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr71256400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása