HTML

munka

Friss topikok

  • M3 János: "Tehát mindenki döntsön ízlése és belátása szerint, de azért egy pozitív változás lenne, ha nem a ... (2010.03.29. 19:15) Bakancs a Molnárkesztyű webshopban.
  • hav-ex: Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl f... (2009.08.10. 13:47) hidegburkolás

Linkblog

hidegburkolás

2009.07.29. 12:41 space

Kire bízzam a házam? olyan, mint amikor babysitter-t keres az ember. Jó referenciák nélkül felejtsd el, hogy bárkire rábízd akár a legapróbb kis munkát is a házadban, mert több, mint valószínű, hogy elégedetlen leszel, és akkor még finom voltam és nőies. Talán a legkényesebb terület mind közül a hidegburkolás. Itt aztán van kókler bőven! Nem keveset szenvedtem, míg rátaláltam a tökéletes szakemberre és ez is a véletlennek köszönhető. Nem vagyok az a fajta, aki ok nélkül kifogásol, kritizál mindent, ez a megbízott szakemberek esetében is így volt. Viszont ami nem elfogadható, azt nem fogom elfogadni, pláne, ha a saját házamról van szó, hisz abban fogok lakni, ha minden jól megy még elég sokáig. Tehát burkolás..Nem kevés időm és energiám ment rá, de végül sikerült. Két brigáddal is összeakadta bajuszom, mire szembejött velem egy igazi szakember, azaz a tökéletes burkoló. Úgy gondoltam a csempézés nem egy ördöngösség, pláne nem egy olyan embernek, aki ebből él. Hát tévedtem. Míg meg nem találtam az előbb említett úriembert és csapatát, csak kapálóztam a mély vízben. Még az a szerencse, hogy ideje korán észrevettem a trehány munkát, bár nehéz lett volna nem észrevenni. Nem volt olcsó a csempe, így aztán buktam rendeset, de bukhattam volna sokkal, de sokkal nagyobbat is. Ezen kis tapasztalat után már tudom, ha valaha hidegburkolás, vagy csempézés lesz a program kihez forduljak, de kijelenthetem, hogy szerencsém volt, és az a szomorú, hogy egy ilyen alap szolgáltatáshoz, mint a csempézés ma Magyarországon igen nagy szerencsére van szükség.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munka-jog.blog.hu/api/trackback/id/tr311275430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hav-ex 2009.08.10. 13:47:49

Bizony nem mindegy, kivel végezteti el az ember a munkát. A szép burkolóanyag drága, így nem túl felemelő érzés, ha a szép, minőségi anyag csúnyán lesz lerakva, jelentősen lerontva ezzel az esztétikai élményt. Arra is érdemes odafigyelni, hogy min spórol az, aki olcsón vállalja el a munkát: gyakra fontos segédanyagokat hagy ki, nem megfelelő az aládolgozás, így a látszólag szépen lerakott padlólap hőmérsékletváltozásra, vagy terhelésre megrepedezik, a csempe pedig fél év múlva lepotyog. Ilyenkor pedig már nagyon nehéz utólag ugyanolyan csempét, vagy padlólapot beszerezni, hogy pótoljuk a sérült darabokat! Válasszunk tehát jó burkolót, hogy a csempézés eredménye hosszú távon okozzon nekünk örömöt!
süti beállítások módosítása